[PRINCIPAL] [VISITA SENDERS] [GRANS TREKKINGS] [EL SENDERISME] [ENLLAÇOS] [CONTACTE]

Busca un sender:

Trekkings
GR disponible
Mapa senders
Cercador

GR 2
GR 3
GR 4
GR 6
GR 7
GR 11
GR 92
GR 96
GR 97
GR 107
GR 150
GR 171
GR 172
GR 174
GR 175


 

Agrairem els teus comentaris o suggeriments. No us garantim poder respondre els vostres missatges, especialment si es refereixen a algun dels següents temes:

Preguntes relatives a preparació d'excursions:
Tingueu en compte que precisament la intenció d'aquesta web és la d'ajudar-vos en la preparació de les vostres sortides. Així caldrà que si ens sol·liciteu alguna informació sigui perquè no estigui en la web. És molt possible, però, que si no està introduïda sigui perquè no en disposem.

Preguntes relatives a buscar gent per anar d’excursió:
Aquesta web només ofereix informació i no facilita contactes, ni prepara excursions. Aquesta és la tasca dels Centres Excursionistes. Us en recomano un, www.cordada.org, però mitjançant www.feec.es en trobareu un llistat complet.

Perquè no hi ha tots els senders en aquesta web?
Aquesta és una pàgina personal i anem introduint les etapes dels senders a mida que els anem caminant. El procés és lent, però tenim altres feines a la vida a part del caminar.

Queixes sobre condicions, marcatges, conservació, etc. dels senders
Les queixes referents als senders les podeu trametre a la pàgina oficial de senders de Catalunya de la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya. Aquí som uns pelacanyes sense cap responsabilitat en aquests temes. Trobareu també informació de les condicions dels senders al fòrum d'aquesta mateixa entitat

Manca informació a la web
No és la intenció donar tota la informació sobre un sender. Cada sender té una TOPOGUIA que és el llibre que explica l'itinerari, els Km, els llocs per on passem i molta més informació del GR. Aquestes topoguies les edita la federació i per qüestions inexplicables hi ha senders amb molta tradició, com el 5, que no tenen topoguia editada. Quan hi ha inversió privada per entremig la cosa va molt més depressa com és el cas del GR 107. Així la intenció de la web és la de complementar les informacions de la topoguia, la qual considerem imprescindible per seguir un sender. Les topoguies les podeu adquirir a les llibreries especialitzades de muntanya o viatges i també en algunes botigues d’esports de muntanya.